Feedback

Wij vinden het leuk om te vernemen hoe u het logeren op de Veinard heeft ervaren. Hieronder kunt u feedback geven op Boat Bed & Breakfast Rotterdam

Boat Bed & Breakfast Rotterdam

14 thoughts on “Feedback”

 1. “With Petras houseboat you have the chance to stay at a very special place. It is cosy and romantic, located in the very centre of Rotterdam. Sleeping on a boat in a harbor city means you can feel deeply connected with Rotterdam. Petra is very nice host who has a warm welcome for you and will be glad to chat with you. Her breakfast is extraordinary, don’t miss it! All in all this was one of the most charming airbnbs we ever stayed at. Just keep in mind to watch your head if you are tall :-)”
  Nils-Arne

 2. “Me and my partner were looking for a cozy getaway from Amsterdam. Petra’s place was perfect for that. Great location, cute and comfortable for the two of us. Well worth it. The boat indeed rocks a little, but once you get your sea legs it adds to the charm!”
  Kyle

 3. “Petra’s place was even better than I expected- the photos don’t do justice for how charming and quaint it is. Everything was brilliant and I would certainly recommend the breakfast option!”

 4. “The whole experience of sleeping on the boat was great, a true highlight of our trip! Petra was kind enough to welcome us late in the evening and it was smooth sailing from that point onwards. The cabin was warm and we really enjoyed brewing some of Petra’s coffee and tea. It’s located centrally and plus you get to say you’ve slept on a boat!”

 5. “Romantisch, vrolijk en gezellig plekje. Wij werden er heel blij van! Lekker kopje thee gedronken bij aankomst en aan het tafeltje een spelletje gedaan. Het bed lag lekker en de douche was lekker warm. De boot schommelde behoorlijk omdat het stormde, maar wij vonden dat wel avontuurlijk. Er waren door de harde wind ook allerlei geluiden waar we soms wakker van werden. Maar wij zijn gelukkig makkelijke slapers. De gastvrouw is heel vriendelijk en ze reageerde vlot. Het plafond is echt laag, dus niet zo fijn als je lang bent denk ik (>1m85).”

 6. De nacht van 9/10 december 2017 hebben mijn vrouw Ellen en ik geslapen in de kajuit/roef van de boot Veinard in Rotterdam. Daar hebben wij toen bewust voor gekozen omdat ik er al eerder, met mijn zoon, met veel plezier had geslapen. De boot op zich vinden wij een hele leuke ervaring maar juist ook de plaats waar de boot verankerd ligt is werkelijk geweldig, n.l. bijna in de buitenhaven van het Maritiem museum en vlakbij allerlei interessante bezienswaardigheden. Bovendien is eigenaresse Petra een hele prettige en aardige gastvrouw. Kortom, een echte aanrader voor een hele goede verblijfplaats in hartje Rotterdam, Ellen en Dick.

 7. We can highly recommend stying on the Veinard. We lived in Vooronder for 3 weeks during September 2016! It was comfortable and well arranged for the two of us. From being rocked to sleep in a lovely double bed bunk to sitting in the lounge looking up to the trees through the sky lights, and sundowners on the lawn next to the barge. Very central yet away from the busy city. Petra a delightful person to know! Very helpful and understanding with requests. Not to forget Mitsy the black cat who really made our stay home from home!

 8. Een uitstekende plek om te verblijven. Heerlijk bed om in te slapen (roef), klein keukentje met de opties om zelf thee en koffie te maken. Mooi uitzicht en op loopafstand van het centrum en openbaar vervoer.

  In de zomermaanden een prima ‘terrasje’ om te genieten van de Leuvehaven.

 9. Een prettige sfeer in de roef met mooi lichtval, heerlijk bed en een dito ontbijt. Het is goed te merken dat je heel veel tijd en liefde stopt in je boot en in de verzorging.

  Wij hebben een heerlijk verblijf gehad op Veinard. Dank je wel Petra voor je gastvrijheid.

   

 10. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad op de boot. Prima ontvangst, aardige gastvrouw, ontzettend fijn bed en smakelijk ontbijt! En ook nog eens op een heel leuke locatie. Jammer genoeg waren wij er maar 1 nacht.

 11. In het eerste weekend van september verbleven wij twee nachten in de Roef van de Veinard en dat is ons uitstekend bevallen. Als jonge ouders hadden we vooral behoefte aan bijslapen. Dat kan eigenlijk nergens beter dan in het knusse scheepsbed, waarin je zachtjes heen en weer gewiegd wordt en het rustgevende gekabbel van het water hoort. De rest van ons verblijf op het schip was ook erg geslaagd. De Roef is een erg gezellige plek, uitgerust met alles waaraan we behoefte hadden.
  De Veinard is erg centraal gelegen met leuke plekken om te ontbijten, te lunchen of te dineren op loopafstand. Om wat moois van de stad Rotterdam te zien, hoef je eigenlijk alleen maar uit het raam te kijken!

 12. we zijn net terug van een heerlijke minivakantie in Rotterdam. Wat was het fijn op de Veinard. Ontzettend gezellig roef, goed verzorg en wat een lekker bed. We hebben heerlijk geslapen. Ontbijt was pico bello.

  Het schip ligt ook echt op een hele fijne en bijzondere plek. Een soort rustige oase, midden in de grote stad. Doordat het roef van die fijne grote ramen heeft zie je alles om je heen.

  Een echte aanrader dus,

  en Petra, dank voor de gastvrijheid.

  Menno en Marieke

   

  1. Hallo Menno en Marieke, Dank jullie wel voor deze reactie, jullie zijn de eersten. Leuk. En fijn dat jullie het goed hebben gehad en dat het uiteindelijk toch nog is gelukt.
   Groet, Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Two romantic and pleasant rooms on a quiet spot in the middle of roaring Rotterdam